Herbata KATPHALA jest idealna, gdy „coś mnie bierze”. Jak tylko poczuję objawy grypy, herbata KATPHALA działa w ciągu godziny i leczy "od ręki". Dzięki tej herbacie uniknęłam wielu dolegliwości. Bardzo chwalę też napoje AMALAKI. Kiedy czuję się wyczerpana, piję łyk i po chwili jestem zregenerowana. Zauważyłam, że odkąd piję AMALAKI i jem wasze suszone owoce, moje włosy przestały wypadać. Rosną nawet nowe, nie doświadczyłam tego od przynajmniej 15 lat. To dla mnie prawdziwy cud. Herbata MANJISHTA jest świetna na wirusy i bakterie, będę wypijała choć jedną filiżankę dziennie. Suszone MANGO to absolutny przysmak. Nie spotkałam lepszego. Dziękuję za zaoferowanie tych cudów natury, które pomagają ludziom. Z wdzięcznością
Witam, używam waszej wspaniałej herbaty MANJISHTA już od kilku miesięcy. Bardzo mi to pomogło. Wasza witryna jest świetna. Dziękuję wam serdecznie.
Piłam Wasze herbaty jako nastolatka. Pierwsze doświadczenie z herbatą DALCHINI było niesamowite, szczególnie w sezonie grypowym, kiedy ta herbata dosłownie otworzyła mi drogi oddechowe, to było jak cud. Później niestety zdiagnozowano u mnie boreliozę, no i wiecie jak to jest z lekarzami (ścisły monitoring i dużo chemicznych leków z którymi mój organizm z wrażliwym trawieniem nie radził sobie dobrze), dlatego też z pomocą nalewki na boreliozę zastosowałam herbatę MANJISHTA. Rok po tym, jak zdiagnozowano u mnie boreliozę, ani lekarz, ani specjalista chorób zakaźnych nie rozumieli, jak można ją tak szybko wyleczyć. Z wielką determinacją i siłą wewnętrznej energii będę nadal korzystać z tych wspaniałych produktów ☺ Dziękuję bardzo.
Przygotowanie
Przygotowując herbatkę 1 łyżeczkę do herbaty mieszanki ziołowej (ok. 2 g) zaparzamy wrzącą wodą i pozostawiany na 10 minut do naciągnięcia lub gotujemy przez 3-5 minut.
Zalecana dawka
2 - 3 filiżanki dziennie
Używanie
W przypadku stosowania ziół himalajskich jako środka do optymalizacji duchowych i fizycznych funkcji organizmu tradycyjnie gotuje się je co najmniej 3–5 minut. W ten sposób przygotowany wywar ma silniejsze działanie, delikatniejszy smak i korzystnie wpływa na nasze trawienie, które ważne jest dla właściwego wchłaniania dobroczynnych ekstraktów z himalajskich ziół. Herbaty pijemy jako jeden ze składników dziennego trybu pitnego w okresie całego trwania odnowy pożądanych funkcji organizmu. W przypadku ziołowej kuracji oczyszczającej herbatkę należy stosować w okresie 1-3 miesięcy zgodnie z dziennym dawkowaniem podanym na opakowaniu. Po zużyciu każdego opakowania należy zastosować 1 tygodniową przerwę.
Zaleca się stosować nie więcej niż maksymalnie dwa rodzaje herbaty jednocześnie. Więcej herbat można stosować naprzemian w reżymie dziennym lub tygodniowym, jeżeli herbatki stosowane są w celu normalizowania bieżących objawów zakłócenia równowagi zdrowia duchowego i fizycznego. Herbat nie można mieszać, pijemy je zawsze oddzielnie w odstępie czasowym ok. godziny. Jeżeli herbaty stosujemy wyłącznie jako środek wspierający i pobudzający to zioła możemy pozostawić tylko do zaparzenia i używać bez ograniczeń. W celu optymalnego działania napar ziołowy pijemy ciepły i to przed jedzeniem. Specyficzny smak każdej herbaty jest elementem terapeutycznego działania i odpowiada ajurwedyjskim właściwościom sześciu smaków. Dlatego zalecamy nie dodawania do herbat żadnych substancji słodzących.
Ostrzeżenie: Suplement diety z ziołami. Trzymać poza zasięgiem dzieci. Przechowywać w suchym miejscu do 25 ° C. Nie przekraczać zalecanej dawki. Nie stosować jako substytutu zróżnicowanej diety. Nie jest przeznaczony dla dzieci, kobiet w ciąży i karmiących.
Dzień dobry, bardzo podobają mi się wasze himalajskie ajurwedyjskie herbaty, ponieważ są naprawdę skuteczne. W szczególności dużo używam TULSI, ale równie dobre doświadczenia mam z ALOCHAKĄ, która wzmacnia mi wzrok. Teraz kupiłam KANTAKARI. Dziękuję.
Jako profesjonalista w dziedzinie pielęgniarstwa i po przeszkoleniu w zakresie tradycyjnej medycyny chińskiej, doceniam jakość tych produktów. Używam ich i polecam ich spożycie, gdyż pozwalają na naturalny powrót do zdrowia stanów patologicznych, ale działają też prozdrowotnie. Przestałem przyjmować sztuczną witaminę C, aby pomóc w wchłanianiu żelaza, ponieważ AMALAKI jest bardzo bogaty w tę witaminę i pełnił rolę zwiększonego adiuwanta do ferrytyny.
Mamy doskonałe doświadczenie z waszymi herbatami !!! Ja osobiście z TRIPHALA i SHUNTI, pomogły mi z refluksem i ogólnie zharmonizowały mój metabolizm oraz trawienie.
Rok temu pojawiło się u mnie wysokie ciśnienie. Po upływie półtora tygodnia picia regularnie herbaty SARPAGANDHA, odłożyłam tabletki. Teraz jest ok. Dziękuję wszystkim.
Zacząłem używać herbaty BRAHMI po tym, jak odstawiłem leki przeciwdrgawkowe borykałem się z trudnościami w nauce). Herbata BRAHMI pomogła złagodzić szczypanie, które ma związek ze z wapniem szyszynki w moim mózgu. Obecnie piszę pracę magisterską i idzie mi tak dobrze, że skończę pod koniec lipca.
Jestem bardzo zadowolona. Wszystkie moje zdrowotne problemy rozwiązuję za pomocą herbat. Najbardziej zauważalne rezultaty przyniosło mi picie herbaty SHATAWARI, która pomogła mi z torbielami, oraz herbaty RANJAKA na tworzenie się krwi i zwiększenie poziomu żelaza. W niecały miesiąc moje wartości krwi wzrosły ze 123 do 136. Nie mogę się nacieszyć tymi herbatami.
Witam. Od lat miałam alergię na pyłki, od 7 lub 8 roku życia jestem leczona immunologicznie, ale leczenie nie działa zbyt dobrze. Zaczęłam pić herbatę DALCHINI i po dwóch dniach zniknęły najbardziej uciążliwe objawy. Nie wiem czy to cud, ale myślę, że nie inaczej :)
Wypróbowałam herbatę NIMBA na problemy skórne i nie zamierzam na tym poprzestać, planuję spróbować kolejnych!
Chciałbym podzielić się swoim doświadczeniem z herbatą SLESAKA, to ta mieszanka na stawy. Pracowałem w Norwegii w górach, tam zacząłem odczuwać moje stawy. Wystarczyło, że piłem 2-3 szklanki przez 4 dni i ból całkowicie minął. Piję ten wspaniały napar od 7 lat. Dziękuję.
Dzięki herbacie VATA TEA. Śpię spokojnie. Te herbaty naprawdę działają. Pozdrawiam i dziękuję.